Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Toetsenbord voor de Switch in de maak

CYBER Gadget werkt momenteel aan een toetsenbord voor de Nintendo Switch.

CYBER Gadget werkt momenteel aan een toetsenbord voor de Nintendo Switch.

En dat kan af en toe best handig zijn als je even een berichtje naar iemand wil sturen. Dragon Quest X is een voorbeeld van een game waarbij je tijdens het online gamen met elkaar kunt chatten. En typen gaat dan natuurlijk het makkelijkst op een toetsenbord. CYBER Gadget brengt het toetsenbord in september naar Japan voor omgerekend iets minder dan 30 euro. Over een release in Europa is nog geen duidelijkheid. Het toetsenboard kent de mogelijkheid om de Joy-Cons erop aan te sluiten en dus behoud je controle over de game wanneer je iets wilt gaan typen. Enkele afbeeldingen zie je hieronder.