Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Farming Simulator 17: Nintendo Switch Edition lijkt op komst

Farming Simulator 18 verscheen onlangs voor de Nintendo 3DS en het lijkt erop dat we binnenkort ook op de Switch aan de slag kunnen met de game. Kleine kanttekening is dat het om de 2017-versie lijkt te gaan.

Farming Simulator 18 verscheen onlangs voor de Nintendo 3DS en het lijkt erop dat we binnenkort ook op de Switch aan de slag kunnen met de game. Kleine kanttekening is wel dat het om de 2017-versie lijkt te gaan.

Dat Farming Simulator naar de Nintendo Switch komt werd een tijd terug al bekend. Wanneer en met welke editie was echter onduidelijk. Nu is de titel Farming Simulator 17: Nintendo Switch Edition opgedoken op de Australische site voor leeftijdsclassificatie. Vaak als spellen daar opduiken klopt de informatie over het betreffende spel. Het is echter wel opmerkelijk dat, indien dit geen foutje betreft, de Switch Farming Simulator 17 krijgt terwijl Farming Simulator 18 onlangs op de Nintendo 3DS verscheen. Ongetwijfeld krijgen we snel meer te horen.