Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Demo Splatfest World Première in beeld gebracht

Ga jij de demo downloaden?

Ga jij de demo downloaden?

Gisteren werd bekend gemaakt dat 15 juli een Splatfest wordt georganiseerd. Door middel van een demo die vandaag te downloaden is in de eShop kan je deelnemen aan het evenement. Vannacht kon je de demo al downloaden door gebruik te maken van een Japanse en/of Amerikaanse account. Vanaf 9 uur is het de beurt aan ons om de demo binnen te halen. Doordat Splatfest World Première al beschikbaar was in andere continenten is de volledige demo te bewonderen in de onderstaande video.

Splatfest World Première is het eerste evenement van Splatoon 2, waarin de strijd tussen taart en ijs gaat los barsten. Om de demo te downloaden heb je minimaal 1,4 gigabyte aan vrij geheugen nodig. Ben jij 15 juli van de partij?