NIS America kondigt twee games aan voor Switch

RPG-fans met een Switch hebben weer wat om naar uit te kijken. 

NIS America heeft al Disgaea 5 naar de Switch gebracht, maar hier blijft het niet bij. De uitgever heeft bekend gemaakt dat zij twee RPG’s naar de nieuwe console van Nintendo zullen brengen: The Longest Five Minutes en Penny Punching Princess. Beide moeten volgend jaar verschijnen en zullen ook een fysieke release krijgen.

In The Longest Five Minutes kom je direct voor de eindbaas te staan, maar je hebt geen idee hoe je daar terecht bent gekomen. In Penny Punching Princess kom je in een wereld terecht waar geld belangrijker is dan het leven zelf. Van beide games is er een trailer verschenen en die kun je hieronder zien.

 

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

3 gedachten over “NIS America kondigt twee games aan voor Switch

Geef een reactie