Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Metacritic toont top 25 Switch-games

Nu de Switch al een aantal maanden op de markt is, zijn er toch al flink wat spellen voor verkrijgbaar. De website Metacritic toont de top 25 beste Switch-spellen op basis van de Metascore op hun site.

De website Metacritic is eigenlijk een verzameling van veel reviews. Al deze reviews van een spel vormen samen een gemiddeld cijfer, de Metascore. Op basis daarvan heeft de site de top 25 Switch-games laten zien die (momenteel) de hoogste gemiddelde score hebben. Op nummer 1 vinden we The Legend of Zelda: Breath of The Wild met een 97 score. Mario Kart 8 komt er vlak achteraan met een 92 score. De top 25 zie je hieronder. De score zelf staat niet achter de games vernoemd maar is wel op Metacritic te vinden.

 1. The Legend of Zelda: Breath of The Wild
 2. Mario Kart 8 Deluxe
 3. Shovel Knight: Treasure Trove
 4. Cave Story+
 5. Minecraft: Switch Edition
 6. The Binding of Isaac: Afterbirth+
 7. Thumper
 8. Shovel Knight: Specter of Torment
 9. World of Goo
 10. Disgaea 5 Complete
 11. VOEZ
 12. Puyo Puyo Tetris
 13. Fast RMX
 14. Snipperclips – Cut It Out, Together!
 15. TumbleSeed
 16. Wonder Boy: The Dragon’s Trap
 17. Blaster Master Zero
 18. LEGO City Undercover
 19. Graceful Explosion Machine
 20. ARMS
 21. Human Resource Machine
 22. ACA NeoGeo: Metal Slug 3
 23. Mighty Gunvolt Burst
 24. I Am Setsuna
 25. Kamiko