Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Max Brass krijgt een trailer

De kleurrijke vechtgame, ARMS, krijgt voor een onbekende periode gratis content toegevoegd. Wat staat er voor deze maand op de planning?

De kleurrijke vechtgame, ARMS, krijgt voor een onbekende periode gratis content toegevoegd. Wat staat er voor deze maand op de planning?

Eerder werd al aangekondigd dat Max Brass zal worden toegevoegd aan het illustere rijtje vechtersbazen uit ARMS. Vandaag is een trailer van de kampioen uit de vechtgame getoond. De trailer omvat het speelbare personage, zijn arena en een wapenset. Dit zijn voor degene die ARMS spelen geen verassingen, want alle onderdelen zijn ook zichtbaar tijdens Grand Prix-modus. Het is nog onbekend wanneer Max Brass daadwerkelijk speelbaar zal zijn, maar deze maand moet het gebeuren. Bekijk de trailer hieronder!