[Community LIVE] Vrijdag 19:00 uur Mario Kart 8 Deluxe – Race mee en win!

Van 20:00 tot 21:00 uur gaan we racen op gewone circuits, de winnaar wint deze gave Pokémon Tas!

Daily Nintendo bestaat deze maand 10 jaar. Om dat te vieren waren er afgelopen maand leuke specials en winacties te vinden op Daily Nintendo. Om het feestje nog eens goed af te sluiten zal er 30 juni van 19:00 tot 21:00 uur een nieuwe DN Community LIVE plaatsvinden. Dit keer spelen we Mario Kart 8 Deluxe en kun je zelfs een Pokémon-tas winnen! Doe jij ook mee?

Community LIVE wordt georganiseerd door en voor leden van Daily Nintendo. Het eerste uur zullen we gaan spelen in de vernieuwde Battle Mode, het tweede uur gaan we racen op gewone circuits. Tijdens het tweede uur kun je ook nog eens een mooie Pokémon-tas winnen. Dit alles wordt allemaal gestreamd op YouTube en daar bovenop krijg je ook live commentaar van Jordy, Joël en Laurens! Via de chat kun je zelf ook gezellig meepraten.

Hoe maak je kans op de prijs? De winnaar van het 2e uur wint een gave Pokémon-tas! Hierbij gaat het om diegene die in het 2e uur de meeste punten weet te behalen. Bij gelijkspel wordt er geloot. Goed om te weten: er wordt geen rekening gehouden met communicatie-fouten, errors en dergelijke. Meedoen kan wanneer je in Nederland of België woont. Let op: je dient wel een account op Daily Nintendo te hebben om aanspraak te kunnen maken op de prijs. Wanneer de winnaar bekend is dient deze zijn DN-account met adresgegevens te mailen naar info@dailynintendo.nl*.

Planning:

 • [19:00 – 20:00 uur] Battle Mode
  Code: 3811-3788-8459
 • [20:00 – 21:00 uur] Circuits
  Code: 1168-6881-6427

Doe jij ook mee? Laat het hieronder weten in de comments!

Veel gebruikers lijken last te hebben van netwerk problemen. Joël heeft een video gemaakt en geüpload op YouTube met daarin een manier die de meeste problemen moet verhelpen.

 

*Redactionele crew alsmede moderators & CL-leden van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar met de meeste punten wint. Bij gelijkspel wordt geloot. De prijs wordt per post verstuurd. Daily Nintendo is niet aansprakelijk voor het juist aankomen van pakketverzending per post. Prijzen worden alleen binnen Nederland en België verzonden. Valt de stream weg maar blijft de race wel doorgaan? Dan dien je gewoon door te spelen.

Jordy

Hoi, ik ben Jordy!

20 gedachten over “[Community LIVE] Vrijdag 19:00 uur Mario Kart 8 Deluxe – Race mee en win!

 • 01/07/2017 om 20:56
  Permalink

  @admin wat is er nou met die pokemon tas gebeurt? was zelf niet bij de livestream ivm sport, maar heb hem wel teruggekeken (deels) daarin zei de winnaar van de tas dat hij nog geen account op dn had en die dus ging aanmaken om de prijs te claimen. maar op de site staat nog steeds dat er de afgelopen 5 dagen niemand een nieuw account aan heeft gemaakt. Dus nu mijn vraag: wat is er nu met die tas gebeurt? heeft iemand anders hem gekregen ofzo?
  vraag dit niet voor mezelf omdat ik niet mee heb gedaan maar vond het gewoon een beetje vreemd

 • 01/07/2017 om 21:05
  Permalink

  Let op: je dient wel een account op Daily Nintendo te hebben om aanspraak te kunnen maken op de prijs.

  Eigenlijk dien je dus al een account te hebben als je meedoet, puur om te zorgen dat we weten wie wint. Als diegene na de race alsnog account aanmaakt is dat ook nog wel oke (diegene moet wel kunnen aantonen dat hij de betreffende Switch gebruiker is) maar vooralsnog is dat inderdaad niet gebeurd. Als dat na het weekend nog niet is wordt het lastig voor ons, we kunnen ten slotte ook niet contact met diegene opnemen 🙁 . Dan aan de volgende geven is ook een beetje tricky, want wat als de winnaar dinsdag alsnog een account aanmaakt?

  • 01/07/2017 om 21:32
   Permalink

   @admin dat is logisch. ik zou bij een eventuele volgende prijsvraag in koeien letters dikgedrukt bovenaan de aankondiging zetten: JE MOET EEN DN ACCOUNT HEBBEN OM MEE TE DOEN MET DE PRIJSVRAAG. DIT ACCOUNT MOET AANGEMAAKT ZIJN VOOR 30-6-2017 18:59 (vul hier datum van de community live in) dan zorg je ervoor dat dn leden nieuw of oud, de prijs kunnen winnen, en niet iemand die deze livestream in zijn aanbevolen tabblad zag staan, wat waarschijnlijk hier het geval is geweest.

   jullie hebben overigens wel 100% het recht om hem uit te sluiten van de giveaway als hij zich niet meld voor dit weekend. jullie hadden hem zelfs het moment dat bekend was dat hij gewonnen had, uit kunnen sluiten, aangezien hij niet eens wist wat dailynintendo was en dus geen account had.

   mijn advies zal zijn: wacht af tot volgende week maandag, heeft hij dan nog geen reactie gegegeven, dan maar de gehele winactie schrappen en een gehele nieuwe winactie aanmaken, dus een nieuw artikel met nieuwe voorwaarden etc. zo is het het eerlijkst voor iedereen. ikzelf geef niks om die tas, dus ik zelf zal niet mee doen, maar ik denk dat vele andere leden wel graag de tas willen hebben.

   daarnaast nog 1 ding als jullie in de toekomst nog zoiets doet, dat degene met de meeste punten wint, want ivm het lobby systeem van mario kart 8 is dat niet helemaal eerlijk. je krijgt namelijk punten op basis van de plaats die jij behaald hebt in een race. als je in een lobby van 12 zit kan je tussen de 1e en 12e plaats eindigen. als je in een lobby van 2 man zit kan je alleen maar 1e of 2e worden, waardoor je veel sneller veel meer punten krijgt. ik zou in de toekomst hierdoor een andere manier zoeken om het wat eerlijker te maken. want als je nu niet in een lobby van 2 man zit heb je geen schijn van kans. de winnaar van het toernooi had zelf in de chat gezet: maakt het uit als je niet in de livestream lobby van 12 man zit om de prijsvraag te winnen? hieruit maak ik op dat hij in een kleinere lobby zat.

   • 02/07/2017 om 09:07
    Permalink

    “mijn advies zal zijn: wacht af tot volgende week maandag, heeft hij dan nog geen reactie gegegeven, dan maar de gehele winactie schrappen en een gehele nieuwe winactie aanmaken,”
    Dat zal wel een beetje cru zijn aangezien Juni is afgelopen en het een beetje raar is om buiten het jubileum nog een 10 jaar DN prijsvraag te doen.
    “daarnaast nog 1 ding als jullie in de toekomst nog zoiets doet, dat degene met de meeste punten wint, want ivm het lobby systeem van mario kart 8 is dat niet helemaal eerlijk. je krijgt namelijk punten op basis van de plaats die jij behaald hebt in een race. als je in een lobby van 12 zit kan je tussen de 1e en 12e plaats eindigen. als je in een lobby van 2 man zit kan je alleen maar 1e of 2e worden, waardoor je veel sneller veel meer punten krijgt. ik zou in de toekomst hierdoor een andere manier zoeken om het wat eerlijker te maken. want als je nu niet in een lobby van 2 man zit heb je geen schijn van kans.
    Wat wil je dan doen? Opvullen met CPU is ook niet leuk

Geef een reactie