Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bethesda over samenwerking met Nintendo

Binnenkort is het mogelijk om met The Master Sword te zwaaien in Skyrim. Lees verder om meer te lezen over de samenwerking tussen Bethesda en Nintendo.

Binnenkort is het mogelijk om met The Master Sword te zwaaien in Skyrim. Lees verder om meer te lezen over de samenwerking tussen Bethesda en Nintendo.

The Elders Scrolls V: Skyrim komt dit jaar nog naar de Nintendo Switch. Een exclusieve feature van de Switch-versie is de mogelijk om Skyrim “on the go” te spelen en dat Zelda-gerelateerde items beschikbaar zijn. Geoff Keighly sprak tijdens E3 2017 met Vice President of PR, Pete Hines, van Bethesda over de samenwerking met Nintendo. Hij gaf aan dat de ontwikkelaars van Breath of the Wild fans zijn van Skyrim en graag voorwerpen uit The Legend of Zelda wilden delen. Pete Hines zei het volgende:

“… talked to the Breath of the Wild folks, and they were big Skyrim fans themselves and loved the idea. We really wanted to kind of do an integration with them – their open world thing, our open world thing. It was a lot of fun. They were great with proividing us with all kinds of assets to make it feel like a cool, unique thing for Skyrim.”

Een releasedatum voor The Elders Scrolls V: Skyrim is nog onbekend.