Bethesda over samenwerking met Nintendo

Binnenkort is het mogelijk om met The Master Sword te zwaaien in Skyrim. Lees verder om meer te lezen over de samenwerking tussen Bethesda en Nintendo.

The Elders Scrolls V: Skyrim komt dit jaar nog naar de Nintendo Switch. Een exclusieve feature van de Switch-versie is de mogelijk om Skyrim “on the go” te spelen en dat Zelda-gerelateerde items beschikbaar zijn. Geoff Keighly sprak tijdens E3 2017 met Vice President of PR, Pete Hines, van Bethesda over de samenwerking met Nintendo. Hij gaf aan dat de ontwikkelaars van Breath of the Wild fans zijn van Skyrim en graag voorwerpen uit The Legend of Zelda wilden delen. Pete Hines zei het volgende:

“… talked to the Breath of the Wild folks, and they were big Skyrim fans themselves and loved the idea. We really wanted to kind of do an integration with them – their open world thing, our open world thing. It was a lot of fun. They were great with proividing us with all kinds of assets to make it feel like a cool, unique thing for Skyrim.”

Een releasedatum voor The Elders Scrolls V: Skyrim is nog onbekend.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

2 gedachten over “Bethesda over samenwerking met Nintendo

 • 25/06/2017 om 11:04
  Permalink

  Ik vind het toch nogsteeds best wel speciaal dat na al die jaren bethesda heeft besloten om toch eens met Nintendo samen te gaan werken, en ook nog eens met een van de grootste games van de geschiedenis… Ikzelf weet nog niet 100% zeker of ik skyrim voor de switch ga halen, maar ben zeker benieuwd naar de nieuwe zelda items etc. die zullen verschijnen in deze speciale versie van skyrim.. Props to you Bethesda!

 • 25/06/2017 om 11:10
  Permalink

  Klinkt of er misschien nog meer zelda items zijn hoop wel dat ze niet allemaal Achter amiibo verstopt zitten.
  Maar ga skyrim zeker kopen heb de oude skyrim op pc kort gespeeld en beviel goed en toen werd switch versie bekend en ben ik gestopt op pc zodat de switch versie nieuwer was voor mij

Geef een reactie