[POLL] Welk ARMS-personage is jouw “main”?

ARMS kent een tiental aan personages met elk zijn eigen karakteristieke vaardigheden, maar welke past het best jou? Vertegenwoordig jouw “main”-ARMS door jouw stem uit te brengen!

De kleurrijke vechtgame ARMS is iets meer dan een week geleden uitgebracht. Degene die de game in huis hebben gehaald, zullen inmiddels wel een favoriete vechtersbaas hebben. Wij zijn dan ook benieuwd welk personage het meest geliefd is onder de lezers van Daily Nintendo. Is de allrounder Spring Man of de mysterieuze Helix het meest favoriet?

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

12 gedachten over “[POLL] Welk ARMS-personage is jouw “main”?

Geef een reactie