Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Grote Pokémon GO update op komst

Er gaat flink wat veranderen in Pokémon GO. De game krijgt binnenkort de grootste update sinds de lancering.

Er gaat flink wat veranderen in Pokémon GO. De game krijgt binnenkort de grootste update sinds de lancering.

Een nieuwe update van het spel voegt onder andere de mogelijkheid toe om samen, met maximaal 19 spelers, tegen een extra sterke Pokémon te vechten. Deze sterke Pokémon heten Raids en verschijnen op willekeurige momenten in de Gyms. De Raids worden vooraf aangekondigd. Je hebt wel een Raid Pass nodig voor deze gevechten. Je krijgt er dagelijks één gratis bij Gyms.

De Gyms zijn op meerdere punten flink aangepakt met deze update. Zo worden ze een stuk gevarieerder. Na de update zijn er zes permanente Pokémonsloten aanwezig welke gevuld kunnen worden met verschillende Pokémon door het team dat de gym heeft. Die staan op volgorde van toevoeging. Ook kunnen spelers Gym Badges verdienen en zullen alle Gyms voortaan ook dienstdoen als Pokéstops.

Met de update worden ook nieuwe voorwerpen aan de game toegevoegd zoals Rare Candies, Golden Razz Berries en twee typen TM’s. Je krijgt beloningen in de vorm van items door het verslaan van een eerder genoemde Raid Boss. De komende weken zal bovenstaande update worden uitgerold. Gyms zijn dan tijdelijk gesloten.