Jouw online Nintendo Magazine

[POLL] Welk onthulling uit Nintendo’s E3 2017 vind je het leukst?

De grootste gamebeurs ter wereld heeft gisteren haar deuren gesloten. Dus is het de hoogste tijd om de balans op te maken. Welk onthulling van Nintendo vinden jullie het leukst?

De grootste gamebeurs ter wereld heeft gisteren haar deuren gesloten. Dus is het de hoogste tijd om de balans op te maken. Welk onthulling van Nintendo vinden jullie het leukst?

De E3 van Nintendo heeft uit verschillende onderdelen bestaan, te kennen als Nintendo Spotlight en Nintendo Treehouse. De eerstgenoemde bestaat uit een video met aankondigingen en onthullingen door middel van korte fragmenten. Daarentegen biedt Nintendo Treehouse gameplaybeelden van verschillende games aan, maar werd ook gekenmerkt door onthullingen, zoals Metroid: Samus Returns.

In de onderstaande poll staan onthullingen die tijdens het gedeelte van Nintendo aan bod zijn gekomen. Dit betekent dat games die al aangekondigd waren, zoals Super Mario Odyssey, niet in de poll zijn opgenomen. Wij zijn benieuwd welk onderdeel jullie het leukst vinden. Stem dus mee en laat een bericht achter in de onderstaande sectie.