[POLL] Welk onthulling uit Nintendo’s E3 2017 vind je het leukst?

De grootste gamebeurs ter wereld heeft gisteren haar deuren gesloten. Dus is het de hoogste tijd om de balans op te maken. Welk onthulling van Nintendo vinden jullie het leukst?

De E3 van Nintendo heeft uit verschillende onderdelen bestaan, te kennen als Nintendo Spotlight en Nintendo Treehouse. De eerstgenoemde bestaat uit een video met aankondigingen en onthullingen door middel van korte fragmenten. Daarentegen biedt Nintendo Treehouse gameplaybeelden van verschillende games aan, maar werd ook gekenmerkt door onthullingen, zoals Metroid: Samus Returns.

In de onderstaande poll staan onthullingen die tijdens het gedeelte van Nintendo aan bod zijn gekomen. Dit betekent dat games die al aangekondigd waren, zoals Super Mario Odyssey, niet in de poll zijn opgenomen. Wij zijn benieuwd welk onderdeel jullie het leukst vinden. Stem dus mee en laat een bericht achter in de onderstaande sectie.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

5 gedachten over “[POLL] Welk onthulling uit Nintendo’s E3 2017 vind je het leukst?

 • 18/06/2017 om 00:30
  Permalink

  Ik ben heel erg blij met Kirby voor de Nintendo Switch (jammer dat het niet dit jaar uitkomt, ik hoop zo snel mogelijk volgend jaar), Super Mario Odyssey (het over kunnen nemen van vijanden wordt geweldig), Mario and Luigi: SuperStar Saga + Bowser’s Minions en Yoshi voor de Nintendo Switch (het ziet er grappig uit die craft-art design, doet me nogal denken aan Yoshi’s Wooly World) ik ben meer dan tevreden over E3

 • 18/06/2017 om 09:16
  Permalink

  Ik ben het meest blij met Metroid Prime 4 en Metroid: Samus Returns. Eindelijk weer twee titels die het beste laten zien van onze Bounty Hunter. Naast dat ben ik ook wel blij met andere onthullingen, onder andere Rocket League en Pokémon. De Switch gaat mooie jaren tegemoet!

 • 21/06/2017 om 14:32
  Permalink

  Ik kies Kirby omdat ik Kirby platformers erg leuk vind! Ik heb niet zo veel 3D Metroid spellen gespeeld, alleen het begin van Other M. Dus vandaar dat Metroid Prime 4 niet mijn keuze is. Ga hem uiteraard wel halen!

Geef een reactie