E3 2017 gemist? Bekijk het hier terug!

Heb je de E3 van Nintendo gemist? Wees niet getreurd. In dit artikel staan alle onderdelen klaar om bekeken te worden!

De E3 van Nintendo heeft uit verschillende onderdelen bestaan, namelijk Nintendo Spotlight en Nintendo Treehouse. De video, genaamd Nintendo Spotlight, richt zich met name op aankondigingen en onthullingen van aankomende games voor de Nintendo Switch. De Nintendo Treehouse richt zich met name op het tonen van gameplay van aankomende titels, maar biedt eveneens onthullingen voor de Nintendo 3DS aan. Beide onderdelen zijn in de onderstaande video’s terug te kijken.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

Geef een reactie