Meer informatie over Splatoon 2 Hero Mode

Tijdens de derde dag van Nintendo Treehouse kwam de sequel van Splatoon aan bod. Ditmaal werd informatie en beelden gedeeld over de singeplayermodus van de kleurrijke shooter.

De originele Hero Mode werd lovend ontvangen, maar kreeg ook kritiek te verduren. De kritiek kreeg vorm door de kortdurende singleplayermodus en de restricties betreft wapenarsenaal. Hoewel het nog afwachten is hoe lang de Hero Mode in Splatoon 2 zal zijn is er wel al verbetering te noemen. Elk level zal gekenmerkt worden door een geselecteerde set van wapens. Indien de speler erin slaagt om het level tot een goed einde te brengen kan hij bij het herspelen andere wapens kiezen. Door deze toevoeging wordt de replaywaarde versterkt en levert elk wapen een ander beleving van hetzelfde level. Dit werd bekend gemaakt tijdens de Nintendo Treehouse. De beelden kun je hieronder bekijken.

Splatoon 2 zal 21 juli voor de Nintendo Switch verschijnen.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

Eén gedachte over “Meer informatie over Splatoon 2 Hero Mode

Geef een reactie