[E3 dag 1] Pokkén Tournament en Mario

Na een aantal dagen conferenties sloot Nintendo gisteren het feest af, vlak voor de beurs open ging. De eerste dag van de beurs heb ik Pokkén Tournament DX, maar ook natuurlijk Mario gespeeld. De eerste indrukken lees je hieronder.

Laten we beginnen met Nintendo. Gisteren heb ik door de lange rijen alleen Mario en Pokkén Tournament DX gespeeld. Vandaag heb ik een afspraak met Nintendo en zal ik dus uitgebreider de games kunnen testen. Vooralsnog zijn dit mijn bevindingen.

Pokken Tournament

Pokkén Tournament DX is practisch hetzelfde als het origineel op de Wii U. Het spel werkt super op de Switch in zowel tafel modus als tv modus. Mocht je bang zijn dat een halve Joy-Con te klein is om te spelen, wees niet bang. Voor langere speelsessies wordt dit misschien vervelend, maar voor een paar potjes achter elkaar is dit prima te doen. De vraag is alleen of de nieuwe modi voor spelers die de Wii U-versie hebben het waard zijn het nog een keer aan te schaffen. Voor nieuwe spelers is dit een top game die je zeker als je van vecht games houdt moet aanschaffen. Beeldmateriaal van deze speelsessie is hieronder te bewonderen.

Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey is dé compleet nieuwe 3D Mario die opnieuw conventies in de Mario-serie zal doorbreken. Na 3D World met multiplayer en Galaxy met meerdere kleine planeten per level, pakt Mario Odyssey de power-ups van Mario aan. Met Cappy, de nieuwe magische pet van Mario, kan onze loodgieter allerlei personages raken en voorwerpen bezitten om zo verder te komen in levels. Tijdens mijn speelsessie ben ik erachter gekomen dat dit een erg gave manier is van spelen en zeker een nieuwe vorm van gameplay met zich meebrengt. Mario Odyssey zal ook de eerste Mario game zijn met een soort realistische omgevingen zoals de hoofdstad New Donk City. Hoewel je misschien zal denken dat dit niet bij Mario past is dit juist een goede mix. Vanwege de enorme drukte op de vloer heb ik hem maar even kunnen spelen, maar na mijn afspraak vandaag zal ik uitgebreider verslag van de game doen. Bekijk onze eerste beelden hieronder.

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

5 gedachten over “[E3 dag 1] Pokkén Tournament en Mario

Geef een reactie