[E3] Yoshi komt naar de Switch in tweezijdig avontuur

Een Yoshi-game is aangekondigd voor de Switch. De nadruk in deze game ligt op het feit dat elk level twee kanten kent. 

De vorige grote titel van Yoshi was Yoshi’s Woolly World. In deze game bestond alles uit wol. Nintendo blijft een voorliefde houden voor het gebruik van knutselmaterialen, en in de aangekondigde game zien we een wereld bestaand uit karton.

Elk level bestaat uit een voorkant en een achterkant, waardoor je als spelers van vaak van zijde moet wisselen om alles te verzamelen. De game oogt weer vrolijk en moet in 2018 op de Switch verschijnen. Beelden van de game zie je hieronder.

Kijk jij uit naar deze titel?

Thomas

Ik ben Thomas. Mijn bijnaam is Athomas. Ik schrijf nieuwsartikelen en ben een grote fan van Nintendo, strips en scouting. Mijn NNID is Athomas en mijn FC is 4468-1946-0286. Stuur mij een PM dan voeg ik jou ook toe!

5 gedachten over “[E3] Yoshi komt naar de Switch in tweezijdig avontuur

Geef een reactie