[E3] UPDATE: Super Mario Odyssey-amiibo aangekondigd

Naast de grote onthulling van de releasedatum van Super Mario Odyssey, heeft Nintendo nog een verrassing voor de kijkers tijdens Treehouse Live. 

Mario, Peach en Bowser – allemaal gekleed in trouwtenue – zullen samen met de game uitkomen in oktober. Volgens de ontwikkelaar spelen de nieuwe amiibo onder andere nieuwe kostuums vrij voor Mario. Daarnaast zullen andere amiibo ook gebruikt kunnen worden, maar hun functie is nog niet bekend.

[UPDATE]: Ook Koopa en Goomba zullen zich voegen bij de rest van de Mario-amiibo lijn.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Eén gedachte over “[E3] UPDATE: Super Mario Odyssey-amiibo aangekondigd

Geef een reactie