[E3] Nintendo geeft informatie over beide DLC Zelda: Breath of the Wild

We wisten al langer dat Zelda: Breath of the Wild twee DLC zou krijgen, boordevol nieuwe content. Tijdens de E3 van vandaag heeft Nintendo daar meer informatie over vrijgegeven.

De eerste DLC, “The Master Trials” voegt een aantal nieuwe dingen toe aan de basis game. Naast nieuwe armor en kostuums zal er een bepaalde locatie te vinden zijn waar spelers “The Trial of the Sword” kunnen ondernemen, een modus waarin Link begint zonder uitrustingen of wapens. Het doel ervan is om zo’n 40 kamers vol vijanden door te lopen om zo de ware kracht van de Master Sword vrij te spelen. Ook word het met de eerste DLC mogelijk om de game op een hogere moeilijkheidsgraad te spelen. Deze brengt nieuwe en moeilijkere monsters met zich mee en bestaande monsters zullen sterker zijn.

De volledige lijst van toevoegingen kun je hier bekijken of hieronder in de video terugvinden. De eerste DLC, “The Master Trials” is vanaf 30 juni beschikbaar.

Daarnaast heeft Nintendo ook een tipje van de sluier opgelicht voor de tweede DLC, “The Champions Ballad” genaamd. Hoewel er verder geen informatie is vrijgegeven weten we dat deze DLC een nieuw stuk verhaal toevoegt, één die dus zal gaan over de vier champions -Daruk, Mipha, Revali en Urbosa- en Zelda zelf. Deze zullen tevens een amiibo krijgen. Zowel de tweede DLC als de Amiibo zullen later dit jaar uitkomen.

 

 

 

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

2 gedachten over “[E3] Nintendo geeft informatie over beide DLC Zelda: Breath of the Wild

Geef een reactie