[E3] Kijk jij mee? Nintendo Treehouse nu live

Vandaag om 18 uur zal Nintendo haar E3-presentatie geven door middel van een video genaamd Nintendo Spotlight. Kijk jij mee via onderstaande stream?

De Spotlight video zal ongeveer 25 minuten duren en zal zich met name richten op de Nintendo Switch. Door middel van headlines, net als in de voorgaande Direct, zal Nintendo onthullingen en eerste beelden vrijgeven van aankomende games. Dit houdt ook in dat een aantal onbekende games de revue zal passeren. Het accent van Nintendo Spotlight zal hoofdzakelijk uit games bestaan die een releasedatum in 2017 krijgen. De grote najaarstitel, Super Mario Odyssey, zal de rode draad voor Nintendo’s E3 gaan vormen.

Na Nintendo Spotlight zal Nintendo doorgaan onder de noemen Nintendo Treehouse. Net als in voorgaande jaren worden games behandeld waarin eveneens onthulling plaats vinden en gameplaybeelden worden getoond. De onthullingen en aankondigingen voor de Nintendo 3DS zal met name in dit gedeelte plaats vinden. Alle nieuwigheden zijn in de onderstaande livestream te bewonderen en terug te vinden op de homepage van Daily Nintendo.

Bekijk live video van Nintendo op www.twitch.tv

Via Youtube:

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

8 gedachten over “[E3] Kijk jij mee? Nintendo Treehouse nu live

Geef een reactie