Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[E3] Skyrim voor Switch details onthuld

Tijdens de persconferentie van Bethesda werd eindelijk wat onthuld over Skyrim voor de Switch.

Tijdens de persconferentie van Bethesda werd eindelijk wat onthuld over Skyrim voor de Switch.

Deze nacht hield Bethesda hun persconferentie, tijdens die conferentie werd de eerste echte trailer getoond van de Switch versie van Skyrim. De korte trailer van Skyrim laat een aantal verrassende dingen in het spel zien. Zo kan je door middel van een amiibo bijvoorbeeld Link’s outfit krijgen en kan het spel gebruik maken van een vorm van motion controls met de Joy-Con. Helaas is er nog niks bekend over mod support, welke versie Skyrim het precies is en is er nog geen exacte releasedatum. Bekijk de trailer (met iets te vrolijke muziek voor Skyrim) hieronder:

https://youtu.be/_7980ZPK8Dg