[POLL] Op welke E3-onthulling voor de Nintendo Switch zit jij te wachten?

Over twee dagen gaat de E3 van Nintendo van start. Op welke onthulling hoop jij?

Dat Nintendo zich met name gaat richten op Super Mario Odyssey en titels die dit jaar worden uitgebracht was al langer bekend. Dit hoeft niet te betekenen dat games die in 2018 het levenslicht gaan zien, niet getoond gaan worden. Met eventueel teasers over de nog onbekende titels zouden we al een kleine glimps kunnen opvangen van een titel dat volgend jaar te zien zal zijn. Hoe dan ook, het is nog even afwachten waar Nintendo mee gaat komen en in hoeverre we verrast gaan worden. Op welke onthulling hoop jij? Is het een nieuwe Metroid of Bayonetta 3?Laat het ons weten door jouw stem uit te brengen in de onderstaande poll.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

10 gedachten over “[POLL] Op welke E3-onthulling voor de Nintendo Switch zit jij te wachten?

Geef een reactie