[E3] Kijk jij mee? Bethesda om 6 uur

In de vroege ochtend van maandag toont Bethesda haar E3 line-up. Hoewel de kans klein is dat nieuwe Switch-titels aangekondigd gaan worden willen we dit echter niet uitsluiten. Kijk jij mee?

Bethesda heeft bij het persevenement van de Nintendo Switch al aangekondigd dat The Elders Scroll V: Skyrim voor de Nintendo Switch gaat uitkomen. Het is nog afwachten in welke uitvoering dit zal zijn, wordt het de versie uit 2011 of de geremasterde editie van vorig jaar? Het is dan ook afwachten of meer titels geport worden naar de Switch. Mocht dat gebeuren dan zou dit zomaar in de onderstaande livestream te bekijken zijn.
Bekijk live video van Bethesda op www.twitch.tv

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

4 gedachten over “[E3] Kijk jij mee? Bethesda om 6 uur

Geef een reactie