[E3] Kijk jij mee? EA Play om 21:00 uur

Vanavond gaat de onofficiële start van de E3 beginnen met een persconferentie van Electronic Arts. Onder de noemer EA Play gaan we de nieuwste titels voorgeschoteld krijgen, met hopelijk een titel voor de Nintendo Switch.

De kans dat een nieuwe titel voor de Nintendo Switch gaat verschijnen, buitenom FIFA 18, is klein. Toch kan het zo zijn dat door het succes van de Nintendo Switch een titel aangekondigd gaat worden. Hoe dan ook, de livestream zal hieronder te zien zijn. Mocht er daadwerkelijk een titel onthuld worden, dan lees je dat terug op Daily Nintendo!

Bekijk live video van EA op www.twitch.tv
Kijk jij mee naar de persconferentie? En op welke onthulling hoop jij? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

6 gedachten over “[E3] Kijk jij mee? EA Play om 21:00 uur

 • 10/06/2017 om 22:30
  Permalink

  NFS zag er (zoals gewoonlijk) wel weer leuk uit.
  De 75% sport dingen boeien me niet.

  Dat Anthem oid heeft wel potentie, maar nog niks echt van gezien, komt later op de E3 wel langs.
  En battlefront 2 wat eigenlijk gewoon deel 1 had moeten zijn, wil ik deze keer dan wel een kans geven (zeker als de single player interessant wordt).

  Niet echt iets bijzonders zien langskomen dus.

 • 10/06/2017 om 22:42
  Permalink

  Pff, toen ik joinde stond de teller op 6 seconden, net op tijd dus :0. Maar verder NFS PB zag er vet uit, maar dat is idd altijd met NFS. A way out lijkt me ook heel leuk, maar wat ik tot nu toe ervan begrijp is dat het alleen met zn 2en speelbaar is en dat is wat minder. En dan SW battlefront II ziet er echt fantastisch uit!

Geef een reactie