Action-platformer Blasphemous komt ook naar Switch

Geef nu al geld om straks een nog betere game te krijgen. 

Op Kickstarer is er al een aantal weken de campagne voor Blasphemous aan de gang. Deze gewelddadige action platformer was echter alleen voor pc bedoeld, maar nu zijn daar ook consoleversies aan toegevoegd, waaronder de Switch. Het spel heeft ondertussen zijn doel al behaald, dus Blasphemous komt sowieso uit.

Je kan echter nog wel geld doneren, zodat het spel nog beter kan worden. Zo worden er nu al extra’s toegevoegd aan het spel, doordat er meer geld is opgehaald dan nodig. Zo krijgt Blasphemous onder andere een Boss Mode en een extra online feature.

De Kickstarter-campagne duurt nog 11 dagen, dus je kunt nog geld doneren. Dat doe je op de Kickstarter-pagina van het spel. Voor $25 krijg je het spel en wat extra’s. Uiteindelijk is het de bedoeling dat de game in maart van 2019 zal verschijnen.

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

Eén gedachte over “Action-platformer Blasphemous komt ook naar Switch

Geef een reactie