[Gerucht] Kondigt Nintendo dinsdag 3 nieuwe games aan voor de Switch?

Aankomende dinsdag zal Nintendo om 18:00 uur de E3-presentatie geven. Volgens de website van Best Buy Canada zou Nintendo drie nieuwe Switch-games gaan aankondigen.

We weten al dat spellen centraal staan die later dit jaar naar de Switch komen. Zo wordt onder andere de nieuwe Mario getoond tijdens de presentatie. Fans hopen echter ook op nieuwe aankondigingen en dat zou zomaar eens kunnen gebeuren. Best Buy Canada heeft nu namelijk drie ‘placeholders’ op hun site gezet. Daar staat bij vermeld: “To be revealed at E3”. Super Mario Odyssey en Splatoon staan links van deze drie placeholders vermeld. Het lijkt er dus op dat Nintendo drie nieuwe spellen gaat onthullen. De afbeelding zie je hieronder.

Op welke aankondigingen hoop jij?

18 gedachten over “[Gerucht] Kondigt Nintendo dinsdag 3 nieuwe games aan voor de Switch?

Geef een reactie