Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gameplay video Bloodstained: Ritual of the Night

Er is een video verschenen met 13 minuten aan gameplay footage van Bloodstained: Ritual of the Night. Bekijk hem hier.

Er is een video verschenen met 13 minuten aan gameplay footage van Bloodstained: Ritual of the Night. Bekijk hem hier. 

De spirituele opvolger van Castlevania: Symphony of the Night is al een tijdje in ontwikkeling en de game is ondertussen ook al eens uitgesteld. Het was de bedoeling om het spel ook naar de Wii U te brengen, maar ondertussen heeft deze de weg vrij moeten maken voor de Switch. Nog niet zo lang geleden melden we dat de game nog maar zo’n 20 a 30 procent gereed was, dus het is nog maar de vraag of de verwachte release datum (de eerste helft van 2018) gehaald gaat worden. De gameplay video kun je in ieder geval hieronder bekijken.