Gameplay video Bloodstained: Ritual of the Night

Er is een video verschenen met 13 minuten aan gameplay footage van Bloodstained: Ritual of the Night. Bekijk hem hier. 

De spirituele opvolger van Castlevania: Symphony of the Night is al een tijdje in ontwikkeling en de game is ondertussen ook al eens uitgesteld. Het was de bedoeling om het spel ook naar de Wii U te brengen, maar ondertussen heeft deze de weg vrij moeten maken voor de Switch. Nog niet zo lang geleden melden we dat de game nog maar zo’n 20 a 30 procent gereed was, dus het is nog maar de vraag of de verwachte release datum (de eerste helft van 2018) gehaald gaat worden. De gameplay video kun je in ieder geval hieronder bekijken.

 

 

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Gameplay video Bloodstained: Ritual of the Night

Geef een reactie