Switch-versie van FIFA mist aantal nieuwe features

Brengt Electronic Arts dan toch een last gen-versie van het beroemde voetbalspel naar de nieuwe console van Nintendo?

Het is al een tijdje bekend dat FIFA ook naar de Switch zal komen. Het was echter onduidelijk wat we hier nu van moesten verwachten, aangezien dit volgens de ontwikkelaar/uitgever een ‘aangepaste versie’ zou zijn. Nu is er iets meer bekend dankzij de aankondiging van de cover atleet.

Ten eerste zal de Switch-versie van het spel gewoon als FIFA 18 door het leven gaan en Cristiano Ronaldo zal op het doosje te zien zijn. EA heeft sinds vorig jaar besloten om gebruik te maken van de Frostbite Engine voor de PlayStation 4- en Xbox One-versie, om de game nog mooier en beter speelbaar te maken. Deze engine zal niet gebruikt worden voor FIFA 18 voor de Switch. Tevens zal de nieuwe modus ‘The Journey’ – waarin je een opkomende atleet volgt – niet aanwezig zijn. Toevallig geldt dit ook voor de PlayStation 3- en Xbox 360-versie van het voetbalspel. Het lijkt er dus steeds meer op dat FIFA 18 voor de nieuwe spelcomputer van Nintendo zo goed als hetzelfde zal zijn als de last gen-versie.

 

 

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

5 gedachten over “Switch-versie van FIFA mist aantal nieuwe features

Geef een reactie