‘Online update’ NBA Playgrounds zal meer verbeteringen met zich meenemen

Saber Interactive heeft zijn schouders onder de aankomende patch gezet. 

Switch-bezitters die NBA Playgrounds hebben aangeschaft kunnen nog steeds online spelen tegen andere gamers. Het zal echter niet lang meer duren, want de ontwikkelaar heeft Facebook laten weten dat alleen logistieke problemen met Nintendo in de weg staan om deze vrij te geven. Tevens heeft Saber Interactive laten weten dat, buiten de online feature, er nog meer verbeteringen zijn toegevoegd.

Zo kan het spel na de patch sneller worden binnengehaald. De file size zal namelijk met de helft verminderd worden. Ook zal de resolutie van het spel worden verhoogd en zullen alle features die ondertussen aan andere platformen zijn toegevoegd ook gelden voor de Switch.

Als de update live is dan vervalt wel het recht op een extra game. De ontwikkelaar liet eergisteren weten dat iedereen die NBA Playgrounds had gekocht of nog gaat kopen voordat de online modus wordt toegevoegd, de aankomende titel Shaq Fu: A Legend Reborn gratis zullen krijgen, als compensatie voor het lange wachten.

 

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

Eén gedachte over “‘Online update’ NBA Playgrounds zal meer verbeteringen met zich meenemen

Geef een reactie