Switch-bezitters die NBA Playgrounds kopen voor toevoegen online modus krijgen leuke extra

Belofte maakt schuld en Saber Interactive houdt zich aan zijn woord. 

De Switch-versie van NBA Playgrounds had bij launch geen online-modus, maar deze zou een paar dagen later worden toegevoegd. Tot op de dag van vandaag is dat alleen nog niet gebeurd. Saber Interactive liet een paar dagen geleden weten dat ze een grote aankondiging hadden voor Switch-gebruikers voor het lange wachten op deze modus en die is niet mis.

Gamers die de Switch-versie van NBA Playgrounds aanschaffen – dus dat geldt voor iedereen die het spel al heeft, maar ook die dit nog van plan is – voordat de online features zijn toegevoegd, krijgt gratis de game Shaq Fu: A Legend Reborn. Dit spel zal deze herfst verschijnen. Deze titel stond gepland voor de Wii U, maar komt dus ook naar de nieuwe console van Nintendo.

We had every intention of launching online play for NBA Playgrounds on Nintendo Switch within days of release, but, despite our best efforts, it didn’t play out that way. We sincerely apologize for the delay and want to let everyone know the fix will be coming very soon. But words are cheap, and games are not. So we’re giving everyone that bought NBA Playgrounds on Nintendo Switch before the online play patch hits a free copy of Shaq Fu: A Legend Reborn on Switch when it is available this fall to express our gratitude.

Als je wil weten wat je van Shaq Fu: the Legend Reborn kunt verwachten, dan kun je dat in onderstaande trailer zien.

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

Eén gedachte over “Switch-bezitters die NBA Playgrounds kopen voor toevoegen online modus krijgen leuke extra

Geef een reactie