[UPDATE]Nintendo verandert plannen rondom gratis games voor betaalde online service

Versoepeling van regels zal in de smaak vallen bij Switch-bezitters. 

Het was al bekend dat bij de betaalde online service voor de nieuwe console van Nintendo je elke maand een klassieke game zou krijgen. Alleen waren veel gamers niet blij dat deze bij een nieuwe maand moest worden aangeschaft als je deze verder wou spelen. Nintendo heeft naar deze feedback geluisterd en heeft besloten dit te veranderen.

Games die beschikbaar zullen worden gesteld voor de betaalde online service zullen te allen tijden gespeeld kunnen worden, zolang je geabonneerd bent. Voorlopig zullen er alleen NES-titels worden aangeboden – waaronder Super Mario Bros. 3, Balloon Fight en Dr. Mario -, maar er wordt gekeken of daar in de toekomst ook SNES-games aan worden toegevoegd.

[UPDATE]

Er ook nog een andere verandering doorgevoerd. Het was bedoeling dat er elke maand een nieuwe game klaar zou staan, maar nu kan iemand met een abonnement direct een aantal verschillende NES-titels spelen uit een select groepje. Hoeveel spellen dit zijn en of hier nog nieuwe titels aan toe worden gevoegd is niet bekend. Wel zullen alle games over een online multiplayer beschikken.

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

7 gedachten over “[UPDATE]Nintendo verandert plannen rondom gratis games voor betaalde online service

Geef een reactie