Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo kondigt nieuwe Pokémon-game voor mobiele apparaten aan

Nintendo heeft vandaag een nieuwe Pokémon-game voor mobiele apparaten aangekondigd. Het gaat om de game Pokéland welke inmiddels de vijfde Pokémon-game is voor smartphones.

Na Pokémon Duels, Pokémon Shuffle en Pokémon GO verscheen onlangs ook Magikarp voor mobiele apparaten. De nieuwste Pokémon-titel voor smartphones, Pokéland, is gebaseerd op Pokémon Rumblé. In Pokéland speel je als speelgoed-Pokémon en neem je het op tegen andere Pokémon. Het spel is gratis te downloaden maar kent wel microtransacties. Er zijn verschillende eilanden om naar toe te reizen door diamanten hieraan te besteden. De game krijgt 9 juni een alfa-testversie in Japan. In de testversie zitten 134 verschillende Pokémon, 52 stages en een Champion Tower met 15 verdiepingen.