[POLL] Ga jij ARMS kopen?

Afgelopen weekend kon je aan de slag met Global Testpunch, een online demo van de kleurrijke vechtgame ARMS. Heeft dit bij invloed gehad op het wel/niet kopen van ARMS of stond jouw keuze al vast? 

Halverwege juni wordt ARMS voor de Nintendo Switch uitgebracht. De kleurrijke vechtgame maakt optimaal gebruik van de Joy-Con en onderscheidt zich daarmee van soortgenoten. Eveneens geldt dit voor verlengbare armen die elk een uniek wapen kunnen zijn. De unieke elementen hebben echter niet iedereen kunnen overtuigen bij de onthulling, maar is dit inmiddels veranderd? Met dank aan Global Testpunch kon je in ieder geval al een eerste ervaring krijgen. Heeft dit dan ook invloed gehad op jouw keuze om ARMS wel of niet te kopen? Laat het weten door een stem uit te brengen in de onderstaande poll en een bericht achter te laten in de berichtensectie.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

7 gedachten over “[POLL] Ga jij ARMS kopen?

 • 29/05/2017 om 20:38
  Permalink

  Tegen de tijd dat ik een Switch haal zijn er (als het goed is) genoeg andere games uit die mij meer aanspreken waardoor ik deze game nooit zou halen.

  Of hij moet ergens idioot goedkoop worden aangeboden.

 • 30/05/2017 om 01:44
  Permalink

  Ik heb de demo niet kunnen proberen (geen tijd, etc.), maar ik ga deze toch niet kopen.
  Onlangs heb ik namelijk besloten wat minder game aankopen te doen nu, zodat ik tot het eind van dit jaar kan sparen voor een studenten visum voor Japan.

  Helaas is het nu mijn laatste dag in Japan vanwege een gebrek aan budget, maar ik heb in iedergeval een goed genoeg beeld gekregen over dit land en ben nu nog meer gemotiveerd om de volgende keer voor een langere tijd te komen.
  Vandaar dat ik dit jaar alleen nog Taiko en Mario ga halen en verder niks meer.

Geef een reactie