Beelden Darksiders: Warmastered Edition voor Wii U

Het heeft even geduurd, maar Darksiders: Warmastered Edition is gisteren alsnog voor de Wii U uitgekomen. Benieuwd hoe de game eruit ziet op de Wii U? Bekijk de beelden hier. 

Darksiders: Warmastered Edition zou eigenlijk vorig jaar oktober al uitkomen, maar werd vlak voor de geplande release uitgesteld. Niet veel later werd de game voor de Wii U weer uitgesteld, terwijl andere consoles deze wel kregen. Maar nu is het dan eindelijk zover!
Darksiders Warmastered Edition is een remaster van de game uit 2010 met geüpgradede graphics en FPS, dat het verhaal verteld van War, de eerste ruiter van de apocalyps. Hij wordt ervan beschuldigd de heilige wet te hebben verbroken en een oorlog tussen Hemel en Hel te hebben aangespoord.

De game is vanaf nu verkrijgbaar voor €19,99. De video toont gameplay van de eerste 20 minuten

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie