Level-5 is bezig met games voor Nintendo Switch

CEO Akhiro Hino is vol lof over de nieuwe console van Nintendo en laat weten dat Level-5 druk bezig is met games voor het systeem. 

Langzaam maar zeker laten steeds meer ontwikkelaars weten dat zij games aan het maken zijn voor de Switch. Dit is meestal uit de indie-hoek, maar nu laat ook een grotere ontwikkelaar van zich horen. Level-5 CEO Akhiro Hino heeft tegenover Nikkei Trendy laten weten dat hij zeer positief gestemd is over de Switch en dat zijn team bezig is met projecten voor de console van Nintendo.

Helaas liet hij nog niet weten welke games dit zullen zijn, maar wat wel zeker is, is dat Level-5 vrijwel altijd garant staat voor spellen van hoge kwaliteit. Zo zijn zij onder andere verantwoordelijk voor de Professor Layton- en Inazuma Eleven-serie. Op het moment is de ontwikkelaar druk bezig met Ni No Kuni II: Revenant Kingdom voor PlayStation 4 en pc.

I think the Style of Switch is a wonderful fit for competitive games. You can play if you’re gathered in real life, as well as online. For example, I think the fact that the game lovers within a company can get together and play Mario Kart is really fascinating and interesting. And while I can’t say the content quite yet, we’re working on game(s)* that support [Switch].

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

7 gedachten over “Level-5 is bezig met games voor Nintendo Switch

  • 23/05/2017 om 15:39
   Permalink

   Die komen echt niet naar de Switch die zijn voor de 3DS die willen ze daarvoor ook echt laten. Als ze Yo Kai coor de Switch doen dan word deel 2 echt een flop en ook een eventuele 3 die ik echt wel zie aankomen.

   • 23/05/2017 om 19:52
    Permalink

    Deel twee is er al, dus een eventuele Switch Yo-Kai voor Switch zal daar geen invloed op hebben. Deel drie is in Japan al uit en er zijn genoeg mensen met een 3DS zonder Switch dus daar zal ook een invloed minimaal op zijn.

 • 24/05/2017 om 20:00
  Permalink

  (gepost via app eerder maar denk ik niet verzonden )
  ik hoop op een nieuwe LBX game die was geweldig op de 3ds en helemaal mijn ding of/en een nieuwe fantasy life dat was een van mijn favoriete 3ds games hoop op een veel grotere wereld met ze zelfde stijl maar dan in HD

Geef een reactie