Online modus NBA Playgrounds kan nog wel even duren

Saber Interactive had beloofd dat de Switch-versie een paar dagen na launch ook online te spelen zou zijn, maar dit is nog steeds niet het geval. Wanneer dit wel gaat gebeuren is nog steeds onduidelijk. 

Op andere platformen heeft NBA Playgrounds een online-modus, maar de Switch-versie heeft deze niet. De ontwikkelaar had beloofd dat deze enkele dagen na launch beschikbaar zou worden gesteld door middel van een patch, maar dat is niet gebeurd, ondanks dat de game is al bijna twee weken uit is.

Er is wel al een patch voor de pc-versie beschikbaar en deze neemt onder ander extra player cards met zich mee. Saber Interactive heeft laten weten dat deze update en de online functie in de komende dagen/weken naar de Switch zal komen. Gamers die NBA Playgrounds voor de nieuwe console van Nintendo hebben gekocht moeten dus voorlopig geduld hebben.

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

Geef een reactie