Speelbare personages ARMS Global Testpunch bekend gemaakt

Volgende week kan je het gevecht aangaan in de demoversie van ARMS. Vandaag zijn de speelbare personages bekend gemaakt. Zit jouw favoriet er tussen?

Tijdens de Nintendo Direct die in teken stond van ARMS werd Global Testpunch aangekondigd voor het Hemelvaarts- en Pinksterweekend. Voor wie rijkhalzend uitkijkt naar de nieuwe titel of voor de twijfelaars de kans om voor het eerst in aanraking te komen met de kleurrijke vechtgame. Dit zal mogelijk zijn met de eerste zeven personages die de afgelopen maanden werden onthuld. De drie personages die tijdens het Direct een trailer kregen blijven buiten de selectie. Dit betekent dat Spring Man, Ribbon Girl, Ninjara, Master Mummy, Helix, Min Min en Mechanica wachten om gekozen te worden.

Weet jij al met wie jij het gevecht aangaat op 27 mei, 28 mei, 3 juni en/of 4 juni? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie.

Vincent

Nintendo-fan vanaf mijn kindertijd. Sindsdien altijd een fan gebleven, met af en toe een uitstapje richting de concurrentie. Vrijwel elke serie van Nintendo kan ik wel waarderen.

5 gedachten over “Speelbare personages ARMS Global Testpunch bekend gemaakt

Geef een reactie