Nieuwe screenshots Layton’s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaire’s Conspiracy

Er zijn nieuwe screenshots opgedoken van Layton’s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaire’s Conspiracy.

De Professor Layton-serie krijgt na “Professor Layton en de Erfenis van de Azran” weer een vervolg. Dit keer speelt de bekende professor niet de hoofdrol, maar de dochter van Hershel Layton: Katrielle Layton. Ze is op zoek naar haar vader, maar deze zoektocht gaat niet zo voortvarend. ‘Kat’ besluit haar intelligentie in te zetten om puzzels op te lossen voor de burgers van London en wordt al snel een beroemde detective en puzzeloplosser.

Lady Layton staat er niet alleen voor en krijgt hulp van de pratende hond, Sharo. Deze en andere personages worden ingesproken door Japanse beroemdheden, zoals Kasumi Arimura, Koji Yakusho en Meisa Kuroki. Ook een ‘theme song’ van een grote Japanse beroemdheid is in de maak.

Naast de terugkeer van Layton op de 3DS zal de game ook op Android en iOS verschijnen in de lente van 2017 in Japan. Later in 2017 moet de game ook naar Europa komen.

Roël

Ik ben geboren in 1985 en al vanaf het begin betrokken bij DN in diverse rollen zoals redacteur, moderator en social media medewerker.
Fan van natuurlijk Nintendo maar ik heb ook een Playstation in huis! Sportfreak en twitteraar (@_dimc85).

Geef een reactie