[GERUCHT] Call of Duty: World War II komt ook naar Switch

Het lijkt er op dat de Switch zijn eerste Call of Duty-game gaat krijgen. 

Er zijn twee redenen waarom er wordt gedacht dat het nieuwste deel in de beroemde serie naar de nieuwe console van Nintendo gaat komen. Vorige week kwamen er Call of Duty gerelateerde Twitter-berichten naar buiten van Beenox. Zij waren verantwoordelijk voor Call of Duty: Modern Warfare Remastered en de last-gen ports van Black Ops III. Dit hoeft op zich nog niets te zeggen, maar je kunt nu ook je Nintendo Account linken aan de Call of Duty-website.

Het lijkt er dus een beetje op dat Beenox bezig is met de Switch-versie van Call of Duty: WWII. Hier is nog niets bekend over gemaakt, maar misschien is dit één van de verrassingen die tijdens de E3 bekend wordt gemaakt.

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

11 gedachten over “[GERUCHT] Call of Duty: World War II komt ook naar Switch

 • 18/05/2017 om 09:47
  Permalink

  Er lijkt wel kans te zijn als er bij het begin van de Nintendo Spotlight een ERSB/PEGI rating komt van Rated E to Rated M/PEGI 18. Ben wel benieuwd, zou wel gaaf zijn.

 • 18/05/2017 om 15:28
  Permalink

  Beetje vaag dat je (voor als de game echt komt (wat nu dus heel waarschijnlijk is)) nu al je nintendo account aan de call of duty site lan koppelen. Dit maakt t al te waarschijnlijk. Beter hadden ze deze funcie later lunnen toevoegen want als het niet zou komen zou het een beetje raar zijn dat je je account kan koppelen aan COD. De verrassing voor de E3 is er nu wel een beetje af

 • 19/05/2017 om 13:42
  Permalink

  Als dat waar is, en hij ook de zelfde functies heeft, dan zet ik mijn PS4 exemplaar om naar de Nintendo Switch, heb ik toen ook met Call of Duty Ghost gedaan, wil wel eens weten hoe het op een Nintendo Systeem speelt.

 • 20/05/2017 om 00:30
  Permalink

  Met motion controls als optie naast traditionele controls en dan niet gedownscaled i.v.m. snellere response tijd en betere accuracy en een betere lag compensation/hit detection en niet zielig doen over mensen met een ISDN-lijn dan zou het spel het overwegen waard zijn. Tenzij er weer weapons experience points en andere crap van Black ops 2 inzitten. Gewoon terug naar de killstreaks e.d.

Geef een reactie