[DIRECT] Splatoon 2 Trailer + Producten

Zoals beloofd werd de Nintendo Direct afgesloten met een gloednieuwe trailer van Splatoon 2. De trailer toont een glimp van de verhaalmodus. Al nieuwsgierig geworden? Bekijk de trailer hier!

Afgelopen weken kon je de verhalen van de Squid Sisters op Daily Nintendo lezen. In de onderstaande trailer komt nogmaals naar voren dat de relatie tussen Marie en Callie verre van optimaal is. In hoeverre dit invloed gaat hebben op het verhaal van Splatoon 2 is nog maar afwachten, maar dit belooft weinig goeds. In de trailer krijgen we een aantal korte fragmenten van de levels te zien. Wat als eerst opvalt is dat de verhaalmodus meerdere soorten wapens gaat ondersteunen. Dit was in het eerste deel enkel mogelijk door middel van amiibo. Hiermee lijkt een minpunt uit het origineel al te worden weggepoetst.

Naast een korte introductie van het verhaal heeft Nintendo een aantal producten die gerelateerd zijn aan Splatoon 2 getoond. Op de dag van release, 21 juli, zal een Nintendo Switch Neon-bundel uit gaan komen, waarin een exemplaar van de game toegevoegd zal zijn. Naast een bundel wordt een Pro Controller, Etui en Joycon in kleuren van Splatoon 2 uitgebracht. Laatstgenoemd zal in de herfst te vinden zijn.

Wat vind jij van de nieuwigheden rondom Splatoon 2? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!

Vincent

Nintendo-fan vanaf mijn kindertijd. Sindsdien altijd een fan gebleven, met af en toe een uitstapje richting de concurrentie. Vrijwel elke serie van Nintendo kan ik wel waarderen.

2 gedachten over “[DIRECT] Splatoon 2 Trailer + Producten

Geef een reactie