[DIRECT] Drie nieuwe personages in ARMS

Tijdens de Nintendo Direct werd bekend gemaakt dat drie nieuwe personages zich klaar hebben gemaakt voor de strijd in ARMS. Lees verder om te ontdekken hoe de personages er uit zien en welke namen zij dragen.

De Nintendo Direct van vannacht stond in teken van de aankomende Switch-titel ARMS. De kleurrijke vechtgame heeft eveneens personages met kleurrijk karakter. Vandaag werden drie nieuwe personages aan het huidige assortiment toegevoegd, waarmee de teller op tien komt te staan. De personages dragen de namen Kid Kobra, Twintelle en Byte & Barq.

De laatst genoemde is het meest interessant, want deze bestaat uit twee personages. De combinatie Byte & Barq bestaat uit een gerobotiseerde wijkagent die ondersteuning krijgt van zijn robothond. De robothond is multifunctioneel inzetbaar, namelijk als bliksemafleider en springplank, maar komt het meest tot zijn recht in de speciale aanval waarin beide personages een geheel vormen. Bekijk de nieuwe personages in de onderstaande video’s.

Wat vind jij van de nieuwe vechtersbazen? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!

Vincent

Nintendo-fan vanaf mijn kindertijd. Sindsdien altijd een fan gebleven, met af en toe een uitstapje richting de concurrentie. Vrijwel elke serie van Nintendo kan ik wel waarderen.

Geef een reactie