[DIRECT] Arms multiplayer informatie

In de ARMS Direct-presentatie van vanavond is veel nieuwe informatie vrijgegeven, zoals de verschillende multiplayerstanden die gespeeld kunnen worden. We hebben ze hier voor je op een rijtje gezet. 

Allereerst is er de “Versus Mode” die zowel online als offline gespeeld zal kunnen worden. Je kunt hierin kiezen uit de verschillende spelmodi:

  • Fight: traditionele één op één gevechten met een twist: tijdens het spelen zullen er voorwerpen op het veld verschijnen om het spel extra spannend te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bommen of waterflessen die je leven teruggeven.
  • Team Fight: Twee-tegen-twee-gevechten, waarbij teamgenoten aan elkaar vast zitten door middel van een touw. Niet alleen zul je hier moeten samenwerken omdat beweging gelimiteerd is, ook kunnen teamgenoten tegelijkertijd schade op lopen en kun je per ongeluk je teamgenoot aanvallen als je niet oplet.
  • Volleybal:  Volleybal zoals je gewend bent, met als uitzondering dat je armen zo lang zijn dat je de bal best mag raken als deze nog bij de tegenstander is.
  • Basketbal: Basketbal, waarbij je tegenstander de bal is.
  • Skillshot: Een schietbaan om de hoogst mogelijke score neer te kunnen zetten.
  • Survival: Een mode waarbij er steeds meer vijanden op het veld zullen verschijnen. Aan jou natuurlijk de taak om dit zo lang mogelijk uit te blijven houden.
  • ARMS Training: Hierbij krijg je een willekeurig karakter toegewezen met willekeurige wapenuitrusting, zodat je nieuwe speelstijlen kunt uitproberen en ontdekken.

Daarnaast heb je ook nog enkele andere modi die niet onder versus vallen, omdat het meer singleplayeruitdagingen zijn:

  • Tournament:  Een modus waarin je alleen of samen met iemand anders tien achtereenvolgende wedstrijden moet winnen om vervolgens de eindbaas te verslaan.
  • Partywedstrijd: Een lobby waarin maximaal 20 spelers tezamen kunnen komen om kleine wedstrijden te spelen. De game verdeelt de spelers automatisch in kleinere groepen, waarna je binnen de gehele lobby strijd om de hoogste score.
  • Ranked Match: De officiële wedstrijden. Hierin worden alleen traditionele één op één wedstrijden gespeeld waarbij je ranking omhoog gaat als je wint, en omlaag als je verliest.

 

 

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 27 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie