[DIRECT] ARMS Direct gemist? Bekijk hem hier terug

Vannacht geen tijd gehad om de ARMS Direct te kijken? Geen zorgen, je kunt hem hier terugkijken. 

We snappen het best als je vanavond geen tijd hebt gehad om de ARMS Direct live te kijken. Gelukkig snapt Nintendo dat ook, dus hebben ze de gehele Direct meteen online gezet. Je kunt hem hieronder bekijken.
Wat vonden jullie ervan? Heeft deze Direct jullie enthusiast gemaakt voor ARMS? Laat het weten in de berichten sectie!

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 27 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie