Touhou Kobutu V: Burst Battle komt ook naar de Switch

Het was de bedoeling dat de ‘shoot ‘em up fighter ‘ alleen naar de PlayStation 4 en PS Vita zou gaan komen, maar hier is nu ook de Switch aan toegevoegd.

NIS America staat er om bekend dat zij vaak wat obscure Japanse games naar het Westen brengen. Hier valt Touhou Kobutu V: Burst Battle ook onder, aangezien het een vreemde mix is van een bullet hell shooter en een fighting game. De game was al aangekondigd voor de PS4 en Vita, maar de uitgever heeft in een persbericht laten weten dat zij deze titel ook voor de Switch zullen uitgeven.

Touhou Kobutu V: Burst Battle zal zowel fysiek als digitaal worden aangeboden en zal op 8 september in de winkel liggen en in de eShop te vinden zijn. Om je een idee te geven wat je van de game kunt verwachten kun je hieronder de aankondigingstrailer zien van de PS4- en Vita-versie.

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

3 gedachten over “Touhou Kobutu V: Burst Battle komt ook naar de Switch

Geef een reactie