Tiny Metal naar de Switch

Een nieuwe titel is op komst voor de Nintendo Switch. Ontwikkelaar Area 34 heeft Tiny Metal aangekondigd voor Nintendo’s nieuwste console.

Fans van de Advance Wars-serie zullen waarschijnlijk blij worden te horen dat de game naar de Switch komt. Tiny Metal is een tactische turn-based titel welke hevig is gebaseerd op de Advance Wars-serie. Met de game wil ontwikkelaar Area 34 het ‘Advance Wars-gevoel’ weer laten terugkeren. Het gevechtssysteem moet hierin een belangrijke rol gaan spelen welke eenvoudig maar toch ook diepgaand moet worden. Tiny Metal werd eerder al voor de PC en PlayStation 4 bevestigd. Een releasedatum is nog niet bekend.

Roël

Ik ben geboren in 1985 en al vanaf het begin betrokken bij DN in diverse rollen zoals redacteur, moderator en social media medewerker. Fan van natuurlijk Nintendo maar ik heb ook een Playstation in huis! Sportfreak en twitteraar (@_dimc85).

2 gedachten over “Tiny Metal naar de Switch

Geef een reactie