Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe Culdcept Revolt overview trailer

NIS Amerika heeft een nieuwe trailer van Culdcept Revolt vrijgegeven, waarin de basis van de game wordt laten zien en uitgelegd. Bekijk hem hier.

NIS Amerika heeft een nieuwe trailer van Culdcept Revolt vrijgegeven, waarin de basis van de game wordt laten zien en uitgelegd. Bekijk hem hier. 

De game speelt zich af in de afgesloten stad Ceplhas, waar een tiranniek gerechtshof jaagt op “Cepters”, mensen die de kracht hebben om kaarten van Culdcept te kunnen gebruiken.  Jij speelt als Allen, een jonge man die wakker wordt in Celphas zonder te weten wie hij is of hoe hij daar gekomen is.  Tijdens het zoeken naar kaarten en zijn verloren herinneringen begint het mysterie van de stad zich langzaam bloot te geven.

In onderstaande trailer kun je zien hoe dit verhaal tot uitwerking komt in de gameplay. De game is een combinatie van een bord en een kaartspel, waarbij je magie zult moeten verzamelen door verschillende plekken op het bord te veroveren, terwijl je kaarten gebruikt om vijanden en andere monsters te verslaan. Culdcept Revolt komt op 1 september naar Europa.