[LIVE] Kijk je mee? Vannacht ARMS Direct + Splatoon 2 trailer

Vannacht gaat een Nintendo Direct in teken van ARMS van start. Meer informatie en beelden over de game worden vrij gegeven en als kers op de taart wordt een nieuwe trailer van Splatoon 2 toegevoegd. Kijk jij mee?

ARMS wordt volgende maand uitgebracht, maar echt veel weten we nog niet. Vannacht om 00:00 uur zal daar een einde aan komen. Eveneens krijgen we aan het einde van de ARMS Direct een gloednieuwe trailer van Splatoon 2 voorgeschoteld. Wat hopen jullie te zien in de Nintendo Direct? Laat het ons weten door een bericht achter te laten in de onderstaande berichtensectie.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

10 gedachten over “[LIVE] Kijk je mee? Vannacht ARMS Direct + Splatoon 2 trailer

Geef een reactie