[POLL] Naar welk aangekondigde Switch-game kijk jij het meest naar uit?

Begin januari maakte Nintendo haar plannen bekend voor het jaar 2017. Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en staat de E3 voor de deur. Hoewel het nog afwachten is in hoeverre onbekende titels een onthulling krijgen ziet de huidige releaselijst er niet onaardig uit. Naar welke game kijk jij het meest naar uit?

De Nintendo Switch lijkt binnen een jaar al een flink aantal titels te krijgen waar de vorige console een langer tijdsperiode voor nodig had. Met titels als Super Mario Odyssey en Fire Emblem in het vooruitzicht is er voldoende om naar uit te kijken, maar in de nabije toekomst biedt Nintendo ook games aan. Denk aan ARMS en Splatoon 2, maar naar welke games kijken jullie het meest naar uit? Door jouw stem uit te brengen in de onderstaande opiniepeiling wordt duidelijk gemaakt naar welke game de lezers van DN het meest naar uit kijken. Wordt het Skyrim of een titel die niet vermeldt staat?

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

8 gedachten over “[POLL] Naar welk aangekondigde Switch-game kijk jij het meest naar uit?

 • 13/05/2017 om 08:17
  Permalink

  Ik zit vooral op Super Mario Odyssey, Taiko no Tatsujin en Dragon Ball Xenoverse 2 te wachten.
  Sonic spreekt me niet heel erg aan en Splatoon vond ik op de Wii U ook alleen maar heel even leuk (en daarna niet meer), dus ik verwacht niet heel veel van Splatoon 2.

  Voor de rest wacht ik wel tot de E3.

 • 13/05/2017 om 10:59
  Permalink

  Ik kijk het meest uit naar splatoon 2 omdat het mij gaaf lijkt om offline met vrienden te knallen en dat had de Wii u versie niet echt

 • 13/05/2017 om 11:17
  Permalink

  Ik zou zeggen, Splatoon 2. Het schieten met inkt was echt inkredible. En waar ik nog meer naar uitkijk is Lego Worlds. Vroeger vond ik lego echt super duper tof, en nu een game waarbij alles van lego is en zelf kan bouwen met verschillende bouwstenen, is dat nog vetter dan de vorige lego games.

  Ik heb de switch nog niet, maar komt deze maand nog. Maar ik kijk daarom ook uit naar NBA playgrounds.

 • 15/05/2017 om 19:26
  Permalink

  Denk toch Odyssey, dat is denk ik de game die het het meest kan verrassen (of Xenoblade II moet iets heel speciaals doen).
  De andere games zullen denk ik ook niet teleur gaan stellen (al moet je bij sommige wel fan van het genre zijn), maar daar weet je al een beetje wat je kan verwachten.

Geef een reactie