Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[POLL] Naar welk aangekondigde Switch-game kijk jij het meest naar uit?

Begin januari maakte Nintendo haar plannen bekend voor het jaar 2017. Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en staat de E3 voor de deur. Hoewel het nog afwachten is in hoeverre onbekende titels een onthulling krijgen ziet de huidige releaselijst er niet onaardig uit. Naar welke game kijk jij het meest naar uit?

Begin januari maakte Nintendo haar plannen bekend voor het jaar 2017. Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en staat de E3 voor de deur. Hoewel het nog afwachten is in hoeverre onbekende titels een onthulling krijgen ziet de huidige releaselijst er niet onaardig uit. Naar welke game kijk jij het meest naar uit?

De Nintendo Switch lijkt binnen een jaar al een flink aantal titels te krijgen waar de vorige console een langer tijdsperiode voor nodig had. Met titels als Super Mario Odyssey en Fire Emblem in het vooruitzicht is er voldoende om naar uit te kijken, maar in de nabije toekomst biedt Nintendo ook games aan. Denk aan ARMS en Splatoon 2, maar naar welke games kijken jullie het meest naar uit? Door jouw stem uit te brengen in de onderstaande opiniepeiling wordt duidelijk gemaakt naar welke game de lezers van DN het meest naar uit kijken. Wordt het Skyrim of een titel die niet vermeldt staat?