Shantae: Half-Genie Hero deze zomer naar de Switch

Shantae: Half-Genie Hero is aangekondigd voor de Nintendo Switch. Dit heeft WayForward aangekondigd via Twitter. De game kwam vorig jaar al uit op de Wii U en zal nu zowel digitaal als fysiek verschijnen voor de jongste telg in de Nintendo-familie.

In de game, die in 2013 via crowdfunding op Kickstarter is gefinancierd, wordt Shantae, het hoofdpersonage in de game, wakker in het geestenrijk. Ze weet niet zeker of wat ze heeft gezien een droom was of toch iets anders. Het 4e deel in de reeks games speelt zich af na de eerder verschenen delen.

Binnenkort zal er meer informatie naar buitenkopen aldus producent Way Forward.

Roël

Ik ben geboren in 1985 en al vanaf het begin betrokken bij DN in diverse rollen zoals redacteur, moderator en social media medewerker. Fan van natuurlijk Nintendo maar ik heb ook een Playstation in huis! Sportfreak en twitteraar (@_dimc85).

Eén gedachte over “Shantae: Half-Genie Hero deze zomer naar de Switch

Geef een reactie