Fire Emblem Echoes amiibo dungeon gameplay

GameXplain heeft een nieuwe video uitgebracht waarin één van de twee dungeons wordt laten zien die vrijgespeeld kunnen worden met de Alm en Cecila amiibo. Bekijk hem hier. 

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia is hevig geïnspireerd op Fire Emblem Gaiden, de tweede game in de Fire Emblem-serie, die toentertijd alleen in Japan is uitgebracht. Deze had een aantal unieke gameplay elementen, die ook gerepresenteerd zullen zijn in Echoes. Hierdoor kan er naast de bekende turn-based gevechten ook vrij worden rondgelopen om kerkers te verkennen.

In onderstaande video wordt een speciale kerker getoond die alleen vrij gespeeld kan worden met de Alm en Cecila amiibo. Deze zullen net zoals de game vanaf 19 mei te verkrijgen zijn. Daarnaast wordt ook laten zien hoe Mila’s Turnwheel werkt, waarmee spelers hun beurt terug kunnen draaien om een fout te herstellen.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie