NBA Playgrounds voor Switch heeft geen online-modus bij launch

NBA Playgrounds komt op verschillende platformen uit, maar alleen de Switch zal bij launch niet beschikken over online features. 

PlayStation 4-, Xbox One- en pc-bezitters kunnen op 9 mei ook online tegen andere gamers een potje basketbal spelen met de NBA Jam-kloon. Helaas zal dit niet het geval zijn voor degene die de Switch-versie aanschaffen. Zij zullen een paar dagen moeten wachten, totdat er een patch beschikbaar wordt gesteld die deze feature toevoegt. De reden hiervoor is niet bekend.

The online play for NBA Playgrounds Switch will *not* be available at launch – it will arrive a few days after launch via an update. Once this update comes out, the Switch version will have the exact same functionality as the PC, PS4, and Xbox One version – this means you can connect with people online and play against them 1v1, and there are online leaderboards. However online tournaments will not be up and running at launch for any platforms, this functionality will come at a later date via an update. We’ll share details on timing  for the online tournaments as soon as we get it.

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

Eén gedachte over “NBA Playgrounds voor Switch heeft geen online-modus bij launch

Geef een reactie