Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Playtonic zal verbeteringen toevoegen in Switch-versie Yooka-Layee

Ontwikkelaar Playtonic wekt momenteel hard aan de Switch-versie van Yooka-Layee. Tijdens de ontwikkeling wil men de game verder gaan verbeteren voor Switch-gebruikers.

Helaas is nog steeds niet bekend wanneer we exact aan de slag kunnen gaan met Yooka-Layee op de Nintendo Switch. Het spel staat op de planning voor dit jaar en de ontwikkelaar heeft eerder aangegeven er alles aan te doen om het spel zo snel mogelijk naar de Switch te brengen. Playtonic heeft nu ook aangegeven in de tussentijd verbeteringen toe te passen in de Nintendo Switch-versie. Zo worden onder andere aanpassen aan gedaan waardoor de camera beter wordt een zodat dialogen sneller zijn door te klikken. Playtonic over de Switch-versie van het spel:

In the days since launch – and as we work with speed towards the Nintendo Switch – the dev team has been frogmarched back down into the development mines to uncover our next big game update, which will add significant improvements and introduce some of the most requested features.

That means stuff like the optional ability to skip dialogue faster, bypass cutscenes or reduce those pesky gibberish voices, which should please the speedrunners among us. We’ll also be adding a sprinkling of design polish throughout the adventure and by popular request, changes to how the camera operates (gif the image on this page a look).

You can expect a more detailed breakdown of the game update in the coming weeks, as we continue to tinker around with the coding furnace. Until then, here’s a bit more of what we’ve been up to…